Enviaments

Els paquets s'envien dins de les 24 hores posteriors a la recepció del pagament i s'envien a través de NACEX/SEUR (Pendent definir) en caixes  convenientment protegides.


Les despeses d'enviament, que poden ser 0, inclouen despeses de manipulació i embalatge, així com costos de franqueig. Les tarifes estan aplicades individualment a cada referència i es sumen al total de la comanda. El vostre paquet serà enviat sota el vostre propi compte, però es pren cura especial per protegir els objectes fràgils.

Devolucions i cancel·lacions

Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins al moment en què l'enviament es fa efectiu. Si rebem avís de cancel·lació un cop el paquet ja estigui enviat, es considerarà una devolució. Les devolucions poden fer-se fins a 14 dies naturals a partir de la recepció del producte segons les especificacions que segueixen. No es podrà exercir el dret de devolució quan hi hagi indicis que els productes han estat oberts, manipulats o exposats a condicions inadequades. És obligatori tornar els productes protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfecte estat per a la seva venda posterior. No es podrà acceptar cap paquet que no tingui algun dels elements d'identificació del remitent (nom, cognoms, adreça, número de comanda).


La devolució dels productes sol·licitats donarà lloc al reemborsament de la totalitat de les quantitats abonades per l'usuari. El cost de devolució serà assumit per l'usuari. Queden excloses d'aquest cas aquelles devolucions que es derivin d'un error nostre o d'algun defecte del producte. En aquest cas, Cabelardo es compromet a canviar el producte defectuós per un altre igual o es reintegrarà l'import. També es farà càrrec de les despeses de devolució i posterior enviament. Per a fer efectiva una devolució poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 628788399/650571063.


L'Usuari rebrà un correu electrònic acusant el rebut de la comunicació de devolució. No acceptarem cap canvi o devolució si prèviament no hem rebut cap notificació.