La nit de les Garnatxes Panal

10,90 €
Impostos inclosos

Varietats:

100% Garnatxa

Verema:
Manual, mitjans de Setembre
750 a 1000gr per cep (25-35 hl/ha)

Quantitat

Vinificació:
Fermentat a temperatura controlada (24-28ºC)
Maceració: 28 dies
Fermentació alcohòlica i malo làctica en bótes de roure francès
Filtratge suau
Envelliment:
3 mesos en bótes noves de roure francès (300l). Torrat lleuger i mitjà
Sòl:
Sòl panal; anomenem panal al sòl franc- sorrenc. El vent erosiona la terra de zones costaneres seques, platges, desert…zones àrides on l’arena i els llims permeten que les arrels siguin profundes i trobin la presència de calç.
És el sòl de més acidesa
Producció total:
Aproximadament 4.000 ampolles (75cl)
Anàlisi:
14,5 % vol. Alcohol
5,1 g/l acidesa (tartàrica)
<2 g/l sucre residual
Nota de tast:
Color cirera picota intens. Estem davant un vi realment complex, amb aromes de fruita madura, elegant i fi en boca. Un vi fàcil de beure...i d’entendre.
Maridatge:
Accepta tot tipus de maridatges, recomanat per a plats més suaus i aromàtics com el proposat pel Restaurant amb estrella Michelin “El Rincón de Diego”: Foie amb crema de formatge i quicos. Es recomana servir entre 15 i 17ºC.

1212

Especificacions

DO
Montsant