La nit de les Garnatxes Calissa

10,90 €
Impostos inclosos

100% Garnatxa amb sòl de Calissa

Quantitat

La Nit de les Garnatxes Calissa 


 

 

D.O. Montsant 


 

Varietats: 


 

100% Garnatxa 


V

erema:  

Manual, mitjans de Setembre 

750 a 1000gr per cep (25-35 hl/ha) 

Vinificació:  

Fermentat a temperatura controlada (24-28ºC) 

Maceració: 21 dies 

Fermentació alcohòlica i malo làctica en bótes de roure 
francès 


•   Filtratge suau 


Envelliment: 


3 mesos en bótes noves de roure francès (300l). Torrat 

lleuger i mitjà 


 

Sòl: 


Sòl calissa. Roca fragmentada que crea camins per a que 

l’arrel cerqui l’aigua. Si plou l’aigua circula ràpidament però 

si no plou, no hi retenció. Per això les arrels són profundes 
cercant on el terreny és més compacte. 

Producció total:  


Aproximadament 4.000 ampolles (75cl) 


 

Anàlisi: 


14,5 % vol. Alcohol 

5,1 g/l acidesa (tartàrica) 
<2 g/l sucre residual 


 

Nota de tast:  

Color cirera picota intens. Estem davant un vi 

realment complex, d’aromes més subtils, florals. En 

boca és molt voluminós, complex i mineral i molt 
persistent.  


Maridatge 

 

Accepta tot tipus de maridatges, recomanat per a 
plats més fins i suaus com el proposat pel 

Restaurant amb estrella Michelin “Can Bosch”: 
Crema de pèsols amb botifarra del Perol. Es 

recomana servir entre 15 i 17ºC.  

1213

Especificacions

DO
Montsant