La nit de les Garnatxes Llicorella

10,90 €
Impostos inclosos

100% Garnatxa amb sòl de pissarra

Quantitat

La Nit de les Garnatxes Llicorella

D.O. Montsant

Varietats:

100% Garnatxa

Verema: 

Manual, mitjans de Setembre

750 a 1000gr per cep (25-35 hl/ha)

Vinificació:

Fermentat a temperatura controlada (24-28ºC)  Maceració: 28 dies

Fermentació alcohòlica i malo làctica en bótes de roure francès

Filtratge suau

Envelliment:

3 mesos en bótes noves de roure francès (300l). Torrat lleuger i mitjà

Sòl:

Sòl llicorella. Anomenem llicorella al sòl de pissarra. La roca, ben enfonsada, pateix l’escalfor de l’activitat

geològica de la terra i la pressió pel volum de matèria que té al damunt. La pedra s’escalfa i es lamina, estant en

contacte permanent amb les arrels.

• És un sòl de notable acidesa.

Producció total: 

Aproximadament 4.000 ampolles (75cl)

Anàlisi:

14,5 % vol. Alcohol

5,1 g/l acidesa (tartàrica) <2 g/l sucre residual

Nota de tast: 

Color cirera picota intens. Estem davant un vi realment complex, amb aromes minerals,

balsàmics, més potent i amb més cos i volum. És la nostra garnatxa més mineral! 

Maridatge: 

Accepta tot tipus de maridatges, recomanat per a plats més potents i minerals com el proposat pel

Restaurant amb estrella Michelin “Can Bosch”: Bacallà a la llauna cuinat a baixa temperatura

amb verduretes. Es recomana servir entre 15 i 17ºC. 

1215

Especificacions

DO
Montsant