Mas Picosa de flor en flor
Mas Picosa Negre
Mas Picosa de flor en flor
D.O. Montsant
Varietats:
30% Garnatxa
20% Syrah
20% Cabernet Sauvignon
15% Merlot
10% Ull de llebre
5% Carinyena
Verema:
Manual, principis de Setembre fins mitjans d’Octubre
Plantació ecològica certificada (CCPAE)
Vinificació:
Temperatura de fermentació controlada (24- 28ºC)
Varietats vinificades per separat en tancs d’acer inoxidable
Maceració: 8-15 dies
Fermentació malo làctica en tancs d’acer inoxidable Filtració suau
En tanc d’acer inoxidable (sobre líes), 3-5 mesos aprox.
Producció total:
Aproximadament 55.000 ampolles (75cl)
Anàlisi:
14,5 % vol. Alcohol
5,1 g/l àcid (tartàrica)
<2 g/l sucre residual
Nota de tast:
Color cirera amb rivet violaci. Aroma intens de fruita
vermella. En boca, potent amb un important volum i
persistència final degut a la “criança” sobre líes.
Maridatge:
Ideal amb tot tipus de plats. Al ser un vi jove amb certa estructura, ens permet
acompanyar- lo amb saltejats de bolets, pasta amb salsa a base de nata, pizza
cuita al forn de llenya, arrossos, carn blanca...