

Vi jove, ecològic i vegà
1 Ubicació
Al municipi de Batea, a 379 m per sobre del nivell del mar.
2 Varietats
Garnatxa Negra 100 %
3 Verema
Durant el mes de setembre quan es troba en el moment ´ `optim de maduraci´ Es seleccionen les vinyes en les o. millors condicions per a la seva elaboraci´o.
4 Elaboració
Maceració pel·licuar durant 6 hores a baixa temper- Maceraci´ atura. Fermentaci´ o a temperatura controlada a 16- o 18 C, durant dues setmanes aproximadament. Poste- rior crian¸ca amb lies al dip` osit durant dos mesos.
5 Nota de tast
Visual al·lid amb tons salm´ Color rosa p` o brillants. Olfativa Delicades notes de fruites vermelles llamineres amb un rere fons d’herbes mediterr`anies. Gustativa Es pot apreciar el seu gust i untuositat acompanyada d’una agradable frescor que ens confereix un pas am- able en boca ben equilibrat. Post gust llarg i persis- tent.